5 razlogov, zakaj obiskati terme Laško

Če iščete navdihujoč oddih in sprostitev, potem je obisk term Laško vedno odlična ideja. Terme Laško so ena izmed najbolj priljubljenih destinacij, ki se nahaja ob reki Savinji in prepriča tako z ambientom, kot tudi z okolico in pestro ponudbo za vsakogar.

Če že razmišljate o destinaciji vašega naslednjega oddiha, potem ste na pravem mestu. Predstavljamo vam 5 razlogov, zakaj bi morale biti terme Laško na vrhu vašega seznama.

Nastanitev v prijetnem ambientu

V termah Laško vam je na voljo pestra ponudba različnih nastanitev. Na voljo so vam počitniške hišice, razkošni hoteli, prav tako pa se lahko odpravite na oddih tudi z avtodomom. Ne glede na to, za katero možnost se boste odločili, pa boste v vsakem primeru navdušeni z neokrnjeno naravo, kjer boste deležni vseh naravnih lepot Laškega in njegove okolice.

Bazeni in vodne atrakcije za vse starosti

Zmotno je prepričanje, da so zdravilišča samo za starejšo populacijo. V Laškem so terme zasnovane tako za najmlajše družinske člane kot tudi za najstnike in odrasle, zato so na voljo različno veliki bazeni, vključno s posebej zasnovanimi bazeni za otroke.

Obiščite termalni center terme Laško z različnimi bazeni, tobogani in whirlpooli!

Pestra ponudba različnih paketov v termah

V termah Laško boste deležni tudi številnih wellnes storitev, kjer se lahko sprostite in napolnite z energijo. Poleg bazenov se lahko odločite za savne, masažne terapije in druga razvajanja. Še bolj pa boste navdušeni nad številnimi paketi, ki ponujajo resnično pester in sproščujoč večdnevni oddih v prijetnem okolju.

Pestra ponudba različnih aktivnosti za vsakogar

Poleg vseh naravnih lepot, boste v Laškem našli številne aktivnosti za vso družino.

terme Laško z aktivnostmi za vso družino
Terme Laško vam poleg bazenov in wellnessa s svojo okolico nudijo številne aktivnosti, v katerih bo uživala vsa družina.

Med njimi je zagotovo zipline in bobkart na bližnji Celjski koči, za bolj umirjene je na voljo ogromno možnosti za sprehod ob obrežju reke Savinje in okoliških poteh, vse ljubitelje piva pa bodo zagotovo zanimale zgodbe o pivovarski tradiciji.

Edinstveno kulinarično doživetje

Terme Laško vam s svojo okolico ponujajo tudi edinstveno kulinarično doživetje. Obisk Laškega tako lahko izkoristite za raziskovanje lokalne kulinarične ponudbe in poizkusite nekatere lokalne specialitete, kot je tradicionalna laška potica s pregreto smetano. Ker je Laško znano tudi po svoji čebelarski tradiciji, vas bodo zagotovo navdušile tudi številne dobrote iz medu.

Podobne teme: